Гледай на живо

Очаквайте в 12:00: Министър Весела Лечева в "Гостът на Sportal.bg"

Челино потвърди, че Балотели напуска Бреша: Разочаровани сме от него

Челино потвърди, че Балотели напуска Бреша: Разочаровани сме от него

Президентът на Бреша Масимо Челино потвърди, че Марио Балотели ще напусне клуба. Челино призна, че в отбора са разочаровани от 29-годишния нападател. В последните дни се появиха информации, че Балотели не се готви за подновяването на кампанията в калчото със съотборниците си, а тренира самостоятелно.

"Ситуацията с Балотели е преекспонирана, защото не се играят мачове и няма за какво толкова да се говори и пише. Мога да кажа, че той е странно момче, вече не мисли за нас и се радвам, че си тръгва. Не е нещо толкова различно, което му се е случвало в кариерата досега, той просто е малко своеволен", коментира Челино.

Бреша е последен в Серие А и има минимални шансове за спасение, а отпадането автоматично анулира договора на Балотели с клуба. Надеждите на клубната управа с привличането на нападателя в родния му град не се оправдаха и той се разписа само 5 пъти в 19 срещи през кампанията.

"Договорът му с нас автоматично ще бъде анулиран при отпадане в Серие Б, така че той по всяка вероятност ще стане свободен агент. Полагахме всички грижи за него, дори му позволявахме някои волности. (Бившият треньор Еугенио) Корини дори му разрешаваше да идва по-късно на тренировки, да се готви на по-ниско темпо в някои случаи...Разочаровани сме от Балотели", каза още Челино.

"Не взехме Балотели, за да вдигнем медиен шум около клуба. Наистина вярвахме, че той може да бъде полезен за отбора на терена. Мислех си, защото го харесвам, че той ще създаде нещо ново за него в Бреша. Затова сме разочаровани", допълни президентът на клуба.

Още от Футбол свят

Виж всички