Волейболистите на Левски се завърнаха в залата (видео)

Волейболистите на Левски се завърнаха в залата (видео)

Волейболните отбори на Левски се завърнаха в залата след принудителна пауза от 2 месеца и половина заради извънредното положение. Съобразно официалната заповед на министъра на здравеопазването състезателите на "сините" подновиха тренировки в "Арена Исаев".

Занимания ще провеждат отборът за прекадети под ръководството на Добромир Лазаров и сборна група от кадети и юноши, които ще се готвят с Андрей Жеков и Андреа Буратини. Очаква да бъдат подновени и тренировките на момчетата до 13 години.

Все още няма никаква яснота относно завършването на първенствата при подрастващите. По всяка вероятност финалите на отделните групи ще се състоят през септември. Сега най-важното е момчетата да си върнат до определена степен формата отпреди пандемията. Прекадетите и кадетите имаха само по 1 загубен гейм от началото на първенството, а юношите се класираха предсрочно за финалите на държавното първенство.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите двубои от волейболното Световното първенство 2022, на живо, в ефира на MAX Sport.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти