ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Семейството на Басилашвили отрича тенисистът да е пребивал бившата си

Семейството на Басилашвили отрича тенисистът да е пребивал бившата си

Семейството на Николоз Басилашвили категорично отхвърли обвиненията, че тенисистът е пребивал бившата си съпруга Нели Дорокашвили.

Вчера 27-ият в световната ранглиста на ATP бе освободен от ареста след заплащането на гаранция в размер на 100 хиляди лари (около 31 хиляди долара). Гаранцията беше определена от съда 24 часа след задържането му заради побой над бившата си съпруга.

"С пълната си отговорност заявяваме, че информацията за насилие не отговаря на действителността. И няма никакви улики, които доказват нещо подобно. Това не е първи случай, когато бившата съпруга на Николоз - Нели Дорокашвили, се опитва да нанесе морален, финансов ущърб и накърняване на репутацията, както на него, така и на семейството му", се казва в изявлението.

Предварителното изслушване на материалите по делото за домащно насилие е насрочено за 16-и юли.

Генералната прокуратура на Грузия в неделя съобщи за задържането на Басилашвили за побой, унижение в присъствието на детето. По данни на следствения орган, инцидентът е станал в района на Тбилиси, който се казва Авчала. Срещу Николоз е отворено углавно дело по параграф "Насилие в семейството в присъствието на непълнолетен член на същото семейство".

Наказанието при доказване на подобно проявление е обществено-полезен труд за срок от 200 до 400 часа, но може да бъде въдворен и между 1 и три години лишаване от свобода.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички