Чарлз Баркли: Веднъж играх пиян като кирка

Чарлз Баркли: Веднъж играх пиян като кирка

Легендата Чарлз Баркли си припомни любопитна история от времето, когато е носел екипа на Филаделфия Севънтисиксърс. Баркли разказа как веднъж се е напил преди мач на Сиксърс, тъй като агентът му му е казал, че е трейднат в Лос Анджелис Лейкърс, но в последния момент сделката е пропаднала.

"Една сутрин агентът ми се обажда и ми казва: “Хей, днес ще бъдеш трейднат в Лейкърс”. И аз и моите приятели отидохме да празнуваме и около обяд се напихме… по-късно пак ми се обажда и казва: “Хей, вече си трейднат в Лейкърс, ще ти звънна пак, когато финализират сделката".

Аз съм на седмото небе, когато той ми звъни пак, около 15,30 часа. Казва: “Сиксърс се отказаха от сделката”. Аз съм пиян като кирка и ни предстои мач същата вечер. Казвам: “Какво! Какви ги говориш!", а той: “Сиксърс се уплашиха да натиснат спусъка”. Казвам му: “Приятел, ти се шегуваш, тази вечер имаме мач, а аз пия от обяд”.

Най-смешното е, че изобщо не знам как играх в онази вечер. Мисля, че може да съм играл толкова зле, защото бях ядосан, че Сиксърс не натиснаха спусъка, а следващите 2-3 години бяха страдание”, разказа колоритният Баркли в подкаста The Lowe Post.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти