Красен Кралев получи фланелка на Етър

Красен Кралев получи фланелка на Етър

Виолетов екип на „Етър“ получи министърът на спорта Красен Кралев, който посети стадион „Ивайло“. Фланелката му бе връчена от председателя на УС на етърци и зам.-кмет на Велико Търново проф. Георги Камарашев.

Още през летния сезон започва поетапен основен ремонт на северните зали в Спортен комплекс „Ивайло“, където се готвят състезатели по бокс, борба, вдигане на тежести и стрелба, съобщи кметът на Велико Търново инж. Даниел Панов. С поетапното им обновяване ще бъдат осигурени оптимални условия за подготовка на спортистите.

Инвестиционният проект е внесен в Министерството на младежта и спорта, а стойността му е за около 400 000 лева.

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев обсъди заедно със зам.-кмета проф. Георги Камарашев и директора на ОП „Спортни имоти и прояви“ Петко Павлов необходимите ремонтни дейности. Красен Кралев потвърди, че подобряването на материалната база е сред приоритетите на Министерството на младежта и спорта, както и на Община Велико Търново.

Въпреки трудностите, следствие на епидемията от COVID-19, инвестициите за осигуряване на оптимални условия за състезателите продължават.

Още от БГ Футбол

Виж всички