ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Джордан: Щяхме да спечелим седма титла

Джордан: Щяхме да спечелим седма титла

Легендата Майкъл Джордан направи заключителни изказвания във финалния епизод на "Последният танц". Ем Джей вярва, че "биковете" щяха да спечелят още една титла, ако ръководството бе задържало ядрото на тима начело със старши треньора Фил Джаксън. 

"Лудо е, защото имах чувството, че бихме могли да спечелим седем. Наистина вярвам в това. Може и да не бяхме успели, но просто фактът, че не опитахме, е нещото, което не мога да приема по някаква причина", заяви Джордан.

"Когато Фил каза, че това е последният танц, ние го приехме като такъв. Знаехме, че няма да продължим след това... Ако попитате всички момчета, спечелили през 98-а - Стив Кър, Джъд Бъшлър и останалите, дали биха приели едногодишни договори, за да гонят седмата титла, смятате ли, че биха подписали? Да, щяха да подпишат. Щях ли и аз да го направя? Щях. Подписвах едногодишни договори до този момент все пак. Щеше ли Фил да направи същото? Да. С Пипън щеше да е по-сложно, защото трябваше да го убедим, но ако Фил щеше да е треньор, ако Денис щеше да е там, ако Ем Джей щеше да е там, за да спечелим седмата - Пипън нямаше да пропусне това", добави Въздушния.

В края на краищата, Джордан и Джаксън се оттеглиха замалко от баскетбола, докато Пипън и Кър бяха разменени, а Родман бе освободен.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти