Дейна Уайт: Медиите саботират UFC

Дейна Уайт: Медиите саботират UFC

Президентът на UFC, Дейна Уайт избухна срещу няколко водещи медии, които сипват критики по адрес на организацията и мерките срещу разпространението на коронавирус. Уайт недоволства от незаслужената критика от страна на репортера Кевин Драпър от Ню Йорк Таймс, който не одобрява възобновяването на дейността на организацията по време на пандемията от коронавирус.

"Този човек се е уредил с работа в Ню Йорк Таймс, интервюира президнета на ESPN, Джими Питаро, за 45 минути... изгуби му 45 минути и така и не използва нито един негов цитат," сподели гнева си Уайт. "И знаете ли защо? Защото всичко, което той каза бе позитивно."

"Гардиън" пък сподели, че служители на компанията, сред които и Уайт, не са спазвали протокола за безопасност и не са носили маски по време на събитието.
Протоколът включва тестове за коронавирус на бойците, треньорите, реферите и присъстващите медии. От UFC също така ограничиха достъпите до събитията само за лица, които са нужни за провеждането им.

"Опитваме се да намерим решение на проблемите и да възвърнем спорта в безопасна среда, така че това е много важно за нас. Всеки уикенд правим събития и всеки уикенд имаме толкова много критики от различни медии, които се опитват да саботират състезанията."

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти