Джоунс: Не ме е страх от Нгану - пращайте договора

Джоунс: Не ме е страх от Нгану - пращайте договора

Шампионът в полутежка категория на UFC Джон Джоунс е готов да премери сили с Франсис Нгану. "Bones" вече няма какво да доказва в своята категория и все по-често говори за дебют при тежките. В тежка категория "The Predator" разпилява своите опоненти, които изкарват само броени секунди с него в октагона. Последния, който се осмели да го предизвика беше Жаирзиньо Розенструйк и плати цената за дързостта си.

Нгану успя да го нокаутира за 20 секунди миналия уикенд във Флорида и навлезе в серия от 4 поредни победи с нокаут в 1-вия рунд. Трудно може да се намери боец, който да се съгласи за битка с мощния камерунец, но Джоунс е готов да премерят сили. Джон вярва, че моментът за голяма битка при тежките е сега, но разбира се, това няма да бъде евтино. Живата легенда в полутежка категория сподели, че не се съмнява в себе си и призова UFC да му пратят договора за битка с Нгану:

“Хора, според вас кой е по-бърз и техничен страйкър - Тиаго Сантос или Франсис Нгану? Ако мислите, че не бих приел битка с Нгану, то тогава явно сте полудели. Не се страхувам от него. Нямам абсолютно нищо за доказване в полутежка категория.

Точно сега много бих искал такава битка за големите пари. Пращайте договора. Чувствам се така, сякаш моите таланти са благословия от Бог. Нямам причина да се съмнявам в моята брадичка или способности.”


mma.bg
Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички