След тежките времена е напът да се покаже слънце за българския футбол

След тежките времена е напът да се покаже слънце за българския футбол
ЦСКА 1948 влиза в елита още днес?
ЦСКА 1948 влиза в елита още днес?

Днес е един добър ден за българския футбол, след като след повече от два месеца пауза родните играчи ще могат да подновят групови тренировки. Футболистите трябва да спазват всички предписания на компетентните органи за предпазни мерки, за да може да се ограничи риска за заразяване с коронавриус. Последно официални мачове у нас се играха на 8 март, след което бе въведено извънредно положение.
Трима починали от COVID-19 у нас за последното денонощие
Очаква се в рамките на деня всички тимове от efbet Лига да започнат подготовка за подновяването на шампионата, което към момента е планирано за 5 юни. Днес ще стане ясно каква ще бъде съдбата и на Втора лига и дали ще бъдат играни още двубои от сезон 2019/20.
Най-накрая! Разрешиха подновяването на efbet Лига
Към момента в два отбора има съмнения за заразен с COVID-19 футболист - Етър и Славия. Все още няма официално становище от двата клуба относно ситуацията с двамата състезатели и ако опасенията се окажат верни дали по някакъв начин това ще се отрази на планувания тренировъчен процес.

Най-горещо за пореден път днес се очаква да бъде на “Герена”, където играчите на “сините” ще започнат занимания. Тренировката е планирана за 17:00 часа. В рамките на деня ще ви държим в течение и за подновяването на тренировките и в останалите родни тимове.

Още от БГ Футбол

Виж всички