Пирин е за прекратяване на Втора лига - сезон 19/20 май няма да се довърши

Пирин е за прекратяване на Втора лига - сезон 19/20 май няма да се довърши

Ръководството на Пирин (Благоевград) подкрепя идеята за преждевременно прекратява на сезона във Втора футболна лига. Кампанията беше прекратена през март заради пандемията от коронавирус, а от БФС през миналата седмица поискаха мнението на клубовете, дали да се довърши.

"Във връзка с получено запитване за становище от ПФЛ към ФК Пирин Благоевград клубът заяви, че е за прекратяване на сезон 2019-20 на Втора Професионална Футболна Лига. Надяваме се, че с предоставеното време до 23.07.2019, всички клубове от втория ешелон ще се подготвят по възможно най-добрия начин за да може сезон 2020-21 да се стартира и проведе безпрепятствено и безопасно. ФК Пирин Благоевград ще се съобрази с крайното решение от страна на БФС, каквото и да бъде то, бидейки сигурни, че ще е в името на доброто за българския футбол", се казва в становището на Пирин.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти