Гледай на живо

На гости в "Без засади" са Red Devils Bulgaria

Конте все още не може да наблюдава футболистите си как тренират

Конте все още не може да наблюдава футболистите си как тренират

Футболистите на Интер започнаха провеждането на индивидуални тренировки тази седмица, но според Gazzetta dello Sport и информационната агенция ANSA наставникът на отбора Антонио Конте все още не е получил резултатите си от тестовете, направени му за COVID-19. Това означава, че той не може да посещава тренировачната база на отбора.

Конте обаче не можа да устои на това да не види как се справят възпитаниците му след дългата пауза и успя да намери кът, за да следи на безопасно разстояние футболистите си. На всички играчи на Интер им е бил направен тест за коронавирус преди да им бъде позволено да тренират, като всички резултати са били негативни. В момента те могат да бягат и правят упражнения по време на тренировка, но само при условие, че спазват дистанция от поне 2 метра помежду си. Подготовката се улеснява и от това, че в базата на Интер има 4 различни игрища и футболистите тренират по график.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички