Ванеса Брайънт съди полицията в Лос Анджелис заради снимки от катастрофата

Ванеса Брайънт съди полицията в Лос Анджелис заради снимки от катастрофата

Вдовицата на Коби Брайънт - Ванеса, е завела дело срещу полицията в Лос Анджелис заради разпространение на снимки от мястото, на което загина легендата на Лос Анджелис Лейкърс.

"Не по-малко от осем заместници на шерифа бяха на местопроизшествието, като заснеха снимки с мобилните си телефони на мъртвите тела. По-късно полицията призна, че е нямало никаква разследваща и служебна необходимост от това заместниците да снимат мястото на катастрофата. По скоро са го направили за лични цели", съобщава "People".

"Ванеса Брайънт подаде правен иск във връзка с неразрешени снимки, направени от служители на отдела на шерифа на окръг Лос Анджелис, които показват последствията от катастрофата на хеликоптера на 26 януари, при която загина съпругът й, легендата на НБА Коби Брайънт и 13-годишната им дъщеря Джиана, както и още седем човека"


"Искът, публикуван специално от "People", търси обезщетение за емоционални страдания и душевни терзания след разкритието, че осем човека от отдела на шерифа на окръг Лос Анджелис са направили снимки на жертвите и са ги споделили с неоторизирани хора. Това се случва, въпреки че Ванеса лично разговаря с шерифа Алекс Вилануева във вечерта на катастрофата, за да поиска местопроизшествието да остане поверително"

Коби Брайънт, 13-годишната му дъщеря Джиана и още седем човека загинаха в трагичната вечер на 26 януари в катастрофа с хеликоптер.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти