Алжирски национал хванат да мастурбира на публично място

Алжирски национал хванат да мастурбира на публично място

Алжирският национал Фарид Ел Мелали бе арестуван и ще бъде съден, след като се твърди, че е бил уловен в понеделник да мастурбира на публично място, твърди „Агенция Франс Прес“. Интересното е, че по-рано същия ден нападателят е удължил договора си с френския Анже до 2023.

Полицията е разпитала 22-годишния алжирец още същата вечер, след като са получили оплакване от съседите му, които са го видели да извършва въпросното действие пред сградата. „Той не е набелязал никого, нито е бил агресивен към някого“ - твърди адвокатът на Ел Мелали.

Въпреки това, футболистът си е признал за неподходящото си действие, като е заявил, че е мислел, че е сам в двора на въпросната сграда и около него е нямало никого. Малко по-късно той е бил пуснат от ареста, но ще бъде изправен пред съда поради признаване на вина за непрестойно поведение.

Прокурорът твърди, че е имало обвинение срещу Ел Мелали за подобно престъпление през април, въпреки че свидетелят тогава не е успял да го идентифицира.

Крилото прекара по-голямата част от сезона на пейката след множество контузии, но въпреки това успя да отбележи 5 гола в 8 мача, преди Лига 1 да бъде спряна заради създалате се пандемия с коронавируса.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ

Още от Булевард

Виж всички