Краев направи дарение на социален дом

Краев направи дарение на социален дом

Българският футболен национал Божидар Краев, който играе в елитния португалски Жил Висенте, дари няколкостотин индивидуални предпазни материали на социалния дом "Санта Каза Мизерикордия" в Барселос. Те са предназначени за служителите и настанените в институцията, като имат за цел да намалят риска от заразяване с Ковид-19.

"Знам, че тук помагат на хората в нужда и без подслон, а това е нещо, от което се възхищавам. В тези трудни времена реших да се включа в каузата и да подпомогна общността ни. Това ме прави по-смирен и ми дава допълнителни сили да продължа да помагам. Това е и начин да се отблагодарим на всички герои, които са на предната линия в борбата с коронавируса, които рискуват живота си, за да помагат на другите", коментира Краев.

"Санта Каза Мизерикордия" е институция, която подкрепя социални слаби и хора в нужда от всички възрасти, осигурява здравни услуги, занимава се с доброволческа дейност, организира програми за обучение, културни мероприятия и други.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички