Артур: Единственото ми желание е да остана в Барселона

Барса позволи на Юве да преговаря за Артур
Барса позволи на Юве да преговаря за Артур

Полузащитникът на Барселона Артур излезе с официално съобщение, в което настоява, че желае да продължи да играе на "Камп Ноу". "Винаги има спекулации, но, честно казано, аз имам ясна идея. Единственото ми желание е да остана в Барселона. Много съм спокоен и сигурен. Чувствам се много добре и благодаря на клуба и спортно-техническия щаб за доверието. Това е още един мотив, за да знам със сигурност, че желанието ми е да продължа", сподели 23-годишният бразилец, цитиран от испанските медии.

"Евентуален интерес от големи клубове винаги е ласкателство за всеки, но в главата ми единствено е мисълта да играя тук дълги години. Винаги съм искал да бъда в Барселона и искам да съм част от този клуб дълги години. С всеки изминал ден се чувствам още по-добре в клуба, в отбора и в града. Обожавам хората и културата тук и чувствам подкрепата на феновете", каза още Артур.

Бразилецът е спряган за трансфер в Ювентус. Според каталунските медии "блаугранас" не могат да си позволяват повишение на заплатата му и затова се склонни да го продадат в Италия.

Още от Футбол свят

Виж всички