Шефът на Беласица напусна изненадващо клуба

Шефът на Беласица напусна изненадващо клуба

Кметът на община Петрич Димитър Бръчков потвърди, че управителят на Беласица Венко Папалюгов е напуснал третодивизионен футболен клуб. Папалюгов заемаше позицията от септември 2018 година, когато наследи Георги Петров.

"Малко изненадваща бе молбата на Папалюгов за разделянето му с длъжността управител на ОФК Беласица. Дойде в кабинета ми и подробно сподели личните си мотиви за това. Изказвам благодарност за усилията на Папалюгов до момента за развитието на футболната школа, както и за финансовата подкрепа, която е оказвал в периода на управлението с лични средства.

Ще разчитаме на него и в бъдеще, защото ясно си даваме сметка за компетентността му, ще търсим съветите му, когато е необходимо и подкрепа в името на общата ни цел - да продължим да правим най-доброто за ОФК Беласица. Като петричанин Венко Папалюгов винаги ще бъде значима личност за развитието на спорта на местно ниво", каза Димитър Бръчков.

На въпроса кой ще бъде следващият управител на клуба, градоначалникът на Петрич обясни, че засега този въпрос не е обсъждан, защото оставката на Папалюгов е била изненадваща.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти