Гледай на живо

Очаквайте: Дания - Англия

Томов каза кой е фалирал ЦСКА и добави: Левскарите имат късмет, че не съм се върнал

Томов каза кой е фалирал ЦСКА и добави: Левскарите имат късмет, че не съм се върнал

Бившият президент на ЦСКА Александър Томов, под чието управление е последната шампионска титла на "армейците" (2008), навършва 66 години. Някогашният бос на клуба от Борисовата градина говори за фалита на гранда на родния футбол и добави, че днес е станал дядо.

"Преди малко разбрах, че в далечна Австралия ми се е родил внук. Точно на рождения ми ден! Много съм щастлив! Защо ЦСКА няма титла след мен ли? ЦСКА без титла е нищо. Не знам какво се случва в клуба. През 2015 година ме принудиха от горните етажи да дам акциите на Манджуков и Инджов. Те двамата фалираха клуба. Планът им се оказа глупав, а не евтин.

През 2008 година имахме невероятен отбор! Бях се разбрал с легендата Лотар Матеус да стане спортен директор на ЦСКА. Той щеше да дойде да работи на "Армията". 16 точки пред Левски! Станахме шампиони по категоричен начин! Получих поздравления за титлата от Пеле. Отнеха лиценза на ЦСКА с решение от най-високо ниво.

Левскарите, горките, имат късмет, че не се връщам отново в ЦСКА! Защото не са само онези 16 точки. При втория ми период ги бих шест пъти поред. Помня всеки от въпросните мачове. С Лудогорец е друга историята. Не ми се говори сега за нея", заяви Томов пред колегите от "Топспорт".

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички