Гледай на живо

ЕВРО 2020: Турция - Уелс 0:1 (почивка)

Една от най-големите звезди в историята на НФЛ изхвърлен от парк

Една от най-големите звезди в историята на НФЛ изхвърлен от парк

Куотърбекът на Тампа Бей Букъниърс Том Брейди е бил изгонен от Градския парк в Тампа, тъй като си е позволил да тренира в него, докато той е бил затворен заради пандемията от COVID-19. Това обяви кметицата на града Джейн Кастор.

Преди няколко дни 42-годишният Брейди, който е шесткратен шампион в Националната футболна лига (НФЛ) и смятан от мнозина за най-добрия играч в историята на американския футбол, е тренирал самостоятелно, когато е бил забелязан от жена от охраната на парка.

"Тя е видяла мъж, който е тренирал там, въпреки че паркът е бил затворен. Когато се е приближила, за да го изгони, е видяла, че това всъщност е Том Брейди. Съжаляваме, Том Брейди! Нашите охранители нямат търпение да те посрещнат отново с усмивка, както и всички останали жители на града, но дотогава нека всички стоим на сигурно, стоим по домовете си и нека помогнем за обръщането на кривата", написа Кастор в профила си в "Туитър".

На 20 март Брейди обяви, че подписва двугодишен договор на обща стойност 50 милиона долара с тима на Тампа Бей. Преди това той игра цели 20 сезона за тима на Ню Инглънд Пейтриътс, като достигна до 9 участия на Супербоул с "патриотите".

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти