Салихамиджич уверен, че разбирателство ще бъде постигнато и Нойер ще остане

Салихамиджич уверен, че разбирателство ще бъде постигнато и Нойер ще остане

Спортният директор на Байерн Мюнхен Хасан Салихамиджич очаква Мануел Нойер да поднови договора си с клуба, а също така се надява "баварците" да направят нови

"звездни" трансфери. Това заяви Салихамиджич в интервю за вестник "Велт ам Зонтаг". "Аз съм оптимист и се надявам да продължим договора с Мануел Нойер", добави Салихамиджич пред германския вестник. Неотдавнашните разногласия между Нойер и шампионите бяха "решени вътрешно", каза още той.

В интервю по-рано този месец Нойер се оплака от дискретността по време на преговорите за нов договор с Байерн. Той беше "раздразнен" от публикуване на съдържанието на подробности около дискусиите.

"Мануел знае, че ние много го ценим. Играл съм с Оливер Кан. Знам колко е важно вратар от световна класа да бъде в отбора. Мануел е вратар от световна класа", добави Салихамиджич.

Преговорите между Байерн Мюнхен и Нойер за нов договор след лятото на 2021 година са доста трудни и според информацията, която се тиражира от медиите, двете страни имат противоречия, когато става въпрос за продължителност и стойност на сделката. Байерн Мюнхен вече привлече вратаря Александър Нюбел от Шалке 04, чийто юноша е и Нойер.

Още от Футбол свят

Виж всички