Алексис Санчес започва да се превръща в бреме за Ман Юнайтед

Алексис Санчес започва да се превръща в бреме за Ман Юнайтед

В интересна ситуация е на път да изпадне Алексис Санчес, съобщава на днешните си страници "Сън". Нападателят бе привлечен в Манчестър Юнайтед през януари 2018-а от Жозе Моуриньо и бе приветстван от феновете на като човек, който може да надгради и доближи отбора до така чаканата първа титла след ерата Фъргюсън. Това не само не се случи, а чилийският футболист разочарова с изявите си и постепенно загуби доверието на почти всички, които вярваха в него в началото.

Заменилият начело на "червените дяволи" Жозе Моурньо - Оле Гунар Солскяер ясно показа, че има намерение да развива своя тим по друг начин и фланговия футболист бе пратен под наем в Интер в опит да спаси бързо угасващата си кариера. Там той започна оптимистично с някои добри изяви, но бързо получи сериозна контузия и отново остана извън терена за доста време. Така в един евентуален бъдещ момент, след края на този объркан и спрян към момента сезон, ще трбява да бъде взето някакво решение за неговото бъдеще.

Санчес се превръща в бреме за Юнайтед, тъй като взима сериозна в цифрово изражение заплата, не е желан от тима, в който бе пратен - Интер, а кризата, която ще налегне във финансово отношение тимовете едва ли ще остави много кандидати за подписа на футболист, който взима по около 400 хиляди паунда на седмица.

"Сън" съобщава още, че не е изключено Алексис да бъде оставен да тренира самостоятелно, а от Юнайтед да са готови да понесат загуби, само и само да се разделят с играча.

Още от Футбол свят

Виж всички