Гледай на живо

Очаквайте: Официален кантар преди „MAX FIGHT 54”

Алексей Спиридонов: Ако не си намеря клуб, ще стана строител!

Алексей Спиридонов: Ако не си намеря клуб, ще стана строител!
Алексей Спиридонов: Хора всеки ден умират и без коронавирус! Това е някаква клоунада
Алексей Спиридонов: Хора всеки ден умират и без коронавирус! Това е някаква клоунада

Бившият руски национал Алексей Спиридонов, който е шампион на Европа със "Сборная" от 2013 година и двукратен носител на титлата във Волейболната Лига на нациите заяви, че все още няма яснота къде ще играе през новия сезон 2020/21.
Пламен Константинов и Локомотив (Новосибирск) биха Урал в последния мач на редовния сезон в Русия (видео)
"Все още не знам къде ще играя. Агентът ми работи в тази посока, ще разгледам и опциите за Европа", каза Спиридонов, който през изминалия сезон бе съотборник с българския национал Светослав Гоцев в Урал (Уфа), с който завърши на 12-о място при прекратяването на Суперлигата на Русия заради пандемията от коронавирус.

Спиридонов, който е известен като "лошото момче на руския волейбол", заради провокативните си действия на полето, не пропусна отново да се пошегува. "Ако не намерим нищо с агента ми, ще отида да работя на строителна площадка", каза Спирик.

Преди две седмици Спиридонов отново влезе в полезрението на медиите, като заяви, че ситуацията с коронавируса е "клоунада". Преди известно време по информация на агенция РИА новости Спиридонов е имал свада на детски тенис турнир в Уфа. Организаторите на събитието са решили да отстранят дъщеря му от финала, което не се е харесало на волейболиста. Той е бил агресивен и е отправил обиди към другите родители на младите участници в турнира.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти