Берое може да доиграе сезона с юноши

Берое може да доиграе сезона с юноши

Берое може да доиграе сезона с юноши, ако БФС вземе решение шампионатът да бъде довърешен само в основната си част или с други думи последните два кръга от редовния сезон. Спортният директор на заралии Валентин Грудев призна пред Sportal.bg, че няма смисъл да се държат чужденците в състава само за два мача, които нямат особен смисъл.     
                                                                 
"Изчакваме да видим какво решение да се вземе. За нас не е приемлив вариантът да се доиграят само двата кръга от редовния сезон. Явно има лобиране за тази схема, тъй като е в полза на някои отбори, които в момента са на добри позиции в класирането. Ние сме оставили някои от чужденците ни тук. Ако се вземе решение само основният дял от шампионата да се доиграе ние направо ще ги пускаме да си ходят и ще доиграем сезона с юношите. Няма никакъв смисъл да ги държим при това положение. За да се вземе решение за смяна на схемата на шампионата лично според мен е добре да се изчака изборът на ново ръководство на БФС, но както знаем и Конгресът бе отложен", каза Грудев пред Sportal.bg.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички