Селекционерът на Белгия внесе яснота около възстановяването на Азар

Селекционерът на Белгия внесе яснота около възстановяването на Азар
Пет неща, които не знаете за Еден Азар
Пет неща, които не знаете за Еден Азар

Еден Азар се възстанови добре от операция на глезена, заяви селекционерът на Белгия Роберто Мартинес, но без да посочи срок за завръщане в игра за крилото на Реал Мадрид. Азар претърпя операцията в Далас миналия месец, след като счупи глезена си. 29-годишният играч изглеждаше, че ще пропусне края на сезона заради контузията. Спирането на футбола поради пандемията от коронавирус означава, че той все още може да завърши състезанията, в зависимост от това кога мачовете в Ла Лига се възобновят.

Азар получи нараняване в края на февруари при загубата на Реал от Леванте (0:1), като тъкмо се бе завърнал седмици по-рано след тримесечно отсъствие.
"Знам, че се възстановява добре. Той не е далеч от това да се завърне отново, защото няма усложнения. Знаем, че той ще се върне по-силен. Разбира се, имахме и щастието да направи операцията точно преди избухването на пандемията от коронавирус. В противен случай той нямаше да може да пътува или да се лекува извън Мадрид. Имам положително усещане, че Еден ще се върне скоро", заяви Мартинес пред белгийските медии.

Още от Футбол свят

Виж всички