Агент разкри истината за проваления трансфер на Джон Тери в Спартак (Москва)

Агент разкри истината за проваления трансфер на Джон Тери в Спартак (Москва)

Агентът Тимур Гурцкая разказа защо бившият английски национал не е преминал в Спартак (Москва). Руският гранд предложи договор на легендата на Челси през 2018 година, след като стана ясно, че той си тръгва от Астън Вила. 

"Тери не подписа със Спартак заради дъщеричката си, това е истината. Той беше в руското посолство в Лондон и получи виза. В клуба го брояха за техен футболист и го чакаха в Москва. Имаше идея да пристигне с частен самолет. Но в този период дъщеря му започнала да нервничи в училище - плачела, падала на пода и не искала баща й да ходи в Москва, където по улиците се разхождали бели мечки", обясни Гурцкая.

"Тери има близнаци. С момчето няма проблеми, но момичето е страдало от липсата му и по време на неговия престой в Астън Вила. Затова след всеки мач Джон е пътувал от Бирмингам до Лондон. Двамата имат много силна връзка помежду си. Това е и причината Тери да сложи край на кариерата си, вместо да дойде в Спартак", продължи агентът.

Той добави, че англичанинът се е оказал истински джентълен и е пристигнал в Москва, за да се извини лично на собственика на Спартак Леонид Федун за така създалата се ситуация. Тери е казал, че е изключително доволен от предложените му условия, но въпреки това е принуден да откаже офертата.

Още от Футбол свят

Виж всички