Колби Ковингтън планира да премине в кеча през 2021-ва

Колби Ковингтън планира да премине в кеча през 2021-ва
32-годишният бивш шампион в полусредна категория на UFC, 

Колби Ковингтън

 смята в най-скоро време да отиде в WWE. Доста често "Chaos" говори за трансфер в кеча и иска да го осъществи през 2021 година. Колби беше в серия от 7 поредни победи, но загуби с нокаут от Камару Усман през декември миналата година.
Той изяви желание да се бие с Тайрън Уудли на 18-ти април, но нещата не се получиха. Ковингтън държи статистика 15-2 в ММА и не спира да напира за битка с Уудли, като се закани, 

че ще го убие, а след това ще хвърлят тялото на акулите

. Колби знае, че има много пари в кеча и сподели, че държи връзка с хората там и планира да влезе с гръм и трясък при тях след година. Ето какво още сподели той:

"Тези момчета са истински атлети, които забавляват хората. Уважавам ги, защото работят много здраво. Надявам се някой ден да се присъединя към тях. Имам много любов и уважение към Винс и към това, което той направи за бизнес модела на WWE. Искам да отида в WWE и да ги направя отново истински. Искам хората да застанат зад него и да мислят, че е истинско. Искам да отида при тях в близко бъдеще. Говорих с Боби Лашли и с Курт Ъгъл.

Поддържам връзка с тези момчета. Израснах с борбата и знам как да действам. Знам как да продавам и всеки знае, че знам как да се забавлявам. Мисля, че ще бъде плавен преход, когато отида при WWE през 2021 година. Мисля, че ще стане след 1 година. Следващото лято, не това лято, а следващото лято. Всички знаят, че правя добър бизнес и привличам внимание. Хората искат да ме гледат, забавлявам се и хората са раздвоени. Мразят ме и ме обичат, но в края на деня всичко е едно и също."

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти