Каляри ще се опита да задържи Наинголан

Каляри ще се опита да задържи Наинголан

Ръководството на Каляри ще опита да задържи Раджа Наинголан в състава и за следващия сезон, пишат италианските медии. Белгийският халф е преотстъпен през настоящата кампания от Интер, но в сардинците се надяват Наинголан да остане за постоянно.

Миланският гранд не възнамерява да разчита на полузащитника и е готов да го продаде през лятото срещу 18 милиона евро, но тази сума на този етап е твърде висока за Каляри. Другият проблем пред осъществяването на трансфера е свързан със заплатата на белгиеца, която също е солидна за възможностите на сардинците.

"Трябва да седнем заедно и да обсъдим вариантите. След всичко, което се случи, е нереалистично да мислим, че Каляри може да си позволи заплатата на Наинголан. Надявам се да проведем конструктивен диалог и да намерим решение. Ще говорим с Раджа, ще говорим и с Интер и ще видим дали ще стигнем до споразумение", каза спортният директор на Каляри Марио Пасети пред "Ла Доменика Спортива".

Наинголан се завърна в Каляри миналото лято 10 години след първия си престой в клуба и в 21 шампионатни мача за тима се отчете с 5 гола и 5 асистенции.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти