Емери обвинил жена за неуспеха в Арсенал, наричал я „бяла вещица“

Емери обвинил жена за неуспеха в Арсенал, наричал я „бяла вещица“

Бившият мениджър на Арсенал Унай Емери има обяснение за провала си начело на тима. Той води отбора от май 2018 до ноември 2019 г., но "артилеристите" така и не впечатлиха, а виновна за това е.... бяла вещица. Така испанецът е наричал бившата си приятелка Саша Райт. С нея той имаше 2-годишна връзка, след като прекрати 20-годишния си брак.

Пред английския таблоид "Сън" госпожица Райт разказва в подробности за отношенията им. Двамата се разделиха два месеца преди уволнението му.

"Вярвах, че ще се оженим и ще имамe деца един ден. Мислих, че той е джентълмен и човек, който обича семейството. В последствие осъзнах, че не е готов за сериозна връзка. След това той ме обвиняваше, че са го уволнили. Каза ми, че съм бяла вещица, защото съм му донесла много лош късмет. Казa ми, че в деня, в който сме се разделили, е започнал да губи мачове. Добави, че е бил много стресиран и не е могъл да мисли трезво след раздялата", разказва Райт.

Тя разкри, че самият Емери я е потърсил, но не е знаела с какво се занимава, а той е заявил просто, че е във футболната индустрия.

"Покани ме на среща, но пожела да не е на публично място. Помоли ме да ида в къщата му в Барнет, но аз отказах. Разбрахме се да се срещнем в италиански ресторант в Хампстед. Когато пристигнахме, осъзнах че той е някой важен, защото ресторантът остана отворен само заради него. Унай беше внимателен в началото. Не ми купуваше много подаръци или да ме водеше по магазините. Не съм и очаквала, защото си имам пари. Срещахме се след повечето мачове и понякога през седмицата. Ако отборът не играеше добре, той ми казваше "В тежък период съм и съм стресиран в момента". Винаги гледаше футбол и проверяваше резултатите. Дори в леглото си пускаше мач на компютъра и друг на таблета. Това се случваше сутринта и преди лягане вечерта", разказва още Саша.

Крахът в отношенията им дошъл, защото Емери така и не заявил публично, че са двойка.

"Беше дразнещо, но такава му е рутината и я приех. Унай каза, че е разведен и от шест години е разделен с бившата си жена Луиза. Само че когато срещнахме някой в ресторанта, той не ме представяше като свое гадже. Ядосваше се, ако някой иска да ни снима заедно. Беше кисел, когато влизахме в ресторант, но след това се успокояваше и започваше да ме прегръща и целува", призна Райт.

Двамата се разделили през септември 2019 г. именно заради студеното отношение и обвиненията, че тя е причина за провала му като мениджър на "Арсенал". 

В края на годината последвала повторна среща между Саша и Унай, на която той я умолявал да се съберат. Тя била категорична, че връзката им няма шанс! 

btvnovinite.bg

Следвай ни:

Още от Булевард

Виж всички