Хакими: През юни ми предстои важно решение за моята кариера

Хакими: През юни ми предстои важно решение за моята кариера

Защитникът на Реал Мадрид Ашраф Хакими говори за своето бъдеще, както и за тренировките по време на пандемията от коронавирус в Борусия (Дортмунд), където играе като преотстъпен.

"Агентът ми се занимава с договора ми с Реал Мадрид. Не бързам за нов такъв, дори не знам колко остава от настоящия ми. Горд съм от това, което правя. През юни ми предстои да взема решение, като това ще бъда важна крачка за моята кариера. Не съм имал контакт с Мадрид относно следващия сезон. Скоро обаче ще проведем някакъв разговор.

Миналата седмица всеки ден ходих до тренировъчната база освен в неделя. Тренираме в групи - между четирима и шестима. В други части от базата има други групички, но не се засичаме. По време на седмицата сме едни и същи, но се сменяме с всяка следваща. Тренираме във фитнеса, а след това и на терена, но почти не стигаме до контакт един с друг. Почти всички вземаме мерки и се къпем вкъщи. Тук, в Дортмунд, нещата са по-спокойни от тези в Мадрид. Оставят те да отидеш до супермаркета или да тренираш. Има няколко човека на улицата... всичко е много контролирано. Във вторник ще продължим да тренираме в групи. Радвам се, че Бундеслигата може да се върне на 9 май, но също така трябва да сме взели предпазни мерки. Ще видим какво ще стане тези седмици, за да видим дали реално ще можем да играем от тази дата нататък", заяви Хакими за предаването El Larguero.

Още от Футбол свят

Виж всички