Гледай на живо

Джокович и "прокобата" на oлимпийския полуфинал - гледайте "Sportal Open"

Юнайтед активира клаузата на позабравен свой играч

Манчестър Юнайтед е активирал клаузата за удължаване на договора на още един свой играч - Тимъти Фосу-Менса. Настоящият контракт на 22-годишния играч изтичаше след няколко месеца и клубът от "Олд Трафорд" използва традиционната опция, заложена в споразуменията на своите футболисти - едностранно удължаване с допълнителни 12 месеца. По същия начин вече бяха удължени договорите на Ерик Байи и Неманя Матич. 

Единственият играч, чийто контракт изтича, а в него няма опция за удължаване, е 19-годишният Анхел Гомес. Има индикации обаче, че скоро и той ще преподпише. 

Фосу-Менса не е играл за Манчестър Юнайтед от последния ден на сезон 2016/17. В предишните два сезона той бе под наем в Кристъл Палас и Фулъм. Преди година обаче скъса кръстни връзки и оттогава не изиграл нито един официален двубой. През този сезон той записа два мача за отбора на Юнайтед до 23 години. 

src="https://www.youtube.com/embed/WiblQNI-xUo" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Още от Футбол свят

Виж всички