Лудогорец поздрави всички медици

Лудогорец поздрави всички медици

Лудогорец, чрез офицалния си сайт, поздрави всички лекари, медицински сестри и здравни работници за Световния ден на здравето, който е днес.

"Скъпи лекари, медицински сестри и здравни работници,

За нас е чест да Ви поздравим за Световния ден на здравето, 7 април.

Във време на световна пандемия от COVID-19, когато целият свят разчита на Вас, използваме възможността да засвидетелстваме нашият респект и почит към всички, работещи в системата на здравеопазването. В труден период, когато планетата се е сблъскала с коварния коронавирус, Вашият професионализъм и всеотдайност са решаващи.

Желаем Ви да имате енергията, здравето и търпението в битката с коварната болест, парализирала света. Желаем Ви да отбележите все повече успехи в борбата на първа линия за лечението и спасяването на нуждаещите се. Вярваме, че ще успеете. Вярваме, че светът отново ще се върне към нормалния си начин на живот, а Вие ще продължите с благородната си мисия по опазване на най-ценното - човешкия живот.

Честит 7 април!", пишат разградчани в своя сайт.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти