ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Японският град Мураяма с пореден жест към БФХудожествена гимнастика

Японският град Мураяма с пореден жест към БФХудожествена гимнастика

Президентът на БФХГ Илиана Раева получи още едно писмо от кметството на японския град Мураяма и от фен клуба на българските гимнастички в знак на подкрепа.

Уважаема г-жо Раева,

В този изключително труден момент, през който преминава целият свят и всеки един от нас преживява тази глобална криза, всички ние по един или друг начин се опитваме да преминем през нея, поемайки нашите граждански отговорности и опитвайки се да поддържаме висок дух и позитивен подход.

Поздравяваме Ви за изключителните и бързи мерки взети от Вас за предпазване на гимнастичките и целия персонал около тях и сме сигурни, че техния борбен дух на спортисти така както и вашата изключителна сила като техен водач ще ви помогнат да преодолеете това трудно изпитание. Олимпийските игри, както и много важни световни състезания бяха отложени, но ние в Мураяма не спираме да поддържаме и съдействаме на нашите любими "златни момичета".

Искаме, и това е най-скромното, което можем да направим в момента, да прибавим и нашия окуражителен глас и поздрав, за да може духът и настроението на момичетата да останат високи и да не се предават. С надежда за скорошно развитие и окончателно овладяване на ситуацията, ви пожелаваме добро здраве и висок борбен дух", се казва в писмото от Нишизука Хитоши, шеф на Отдел за Промотиране на Олимпийските и Параолимпийски игри на община Мураяма. * Видео посланието е публикувано в официалната страница на БФХГ във фейсбук.

Последвайте каналите ни в:

Още от Гимнастика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти