Антъни Джошуа: Загубих близки в борбата с коронавируса

Антъни Джошуа: Загубих близки в борбата с коронавируса

Световният шампион на WBO, IBF, IBO и WBA в тежка категория Антъни Джошуа разкри, че е загубил близки заради пандемията на коронавирус.

Ей Джей ще защитава титлата си на IBF срещу задължителния претендент Кубрат Пулев на 25 юли, но има вероятност двубоят да се проведе на друга дата.

„Обръщам се към хората, които са се докоснали до коронавируса. Желая ви бързо възстановяване, защото това не е шега. Засега не успяваме да намерим лекарство. За тези, които страдат от коронавирус и са загубили роднини, искам да кажа: дръжте главата си високо. Аз ви обичам. Нека Бог да ви благослови, вас и вашите семейства. Приемете моите съболезнования,“ заяви Джошуа.

„Загубих хора, свързани с моята зала, близък приятел, приятели на моите приятели. Този проблем става сериозен, когато се доближи до дома ви. Апелирам към младите хора като мен, които искат да излязат, да изградят бъдеще и чакат някакви перспективи. Аз най-вече бих искал да не съм вкъщи, да карам мръсни мотори, да прекарвам време с приятели, да организирам спаринги и да работя във фитнеса. Но дори бунтар като мен следва препоръките и върши правилните неща.“

fight-bg.com

Още от Бойни спортове

Виж всички