ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Денис Чавдаров: Целта требъл е напълно изпълнима (видео)

Денис Чавдаров: Целта требъл е напълно изпълнима (видео)

Волейболистът на Хебър (Пазарджик) Денис Чавдаров е повече от стриктен в спазването на мерките за предпазване от коронавируса и ограничава до минимум контактите си. Това сподели той пред BGvolleyball.com докато се очаква решението от конферентното заседание на УС на БФВолейбол за съдбата на първенствата, което ще се проведе днес (31 март).

Центърът е в родния Кюстендил, откакто е обявено извънредното положение и тренира в домашни условия. Ето какво друго каза той

"След отлагането на мачовете се прибрах в Кюстендил. Стоя си вкъщи почти постоянно, излизам само до магазин или ако имам някаква работа. Ограничил съм контактите с други хора до минимум и като съм навън, спазвам правилата за дистанция. Също така и ползвам дезинфектанти винаги като се прибера у дома."

"Имаме програма за работа в домашни условия. Нямам много варианти за тренировки, правя упражненията, които ни е изпратил кондиционния ни треньор", заяви още Чавдаров.

Състезателят на "тигрите" е оптимист за завършването на Суперлигата. "Ако приключи пандемията до май месец, според мен е възможно да се доиграе първенството. Плейофът да е в по-съкратен вариант, например всички срещи да са две от три победи." 

И за финал допълва: "Не съм правил равносметка на сезона, защото още не е приключил официално. Целта на отбора е требъл и смятам, че е напълно изпълнима, стига да има шанс това да се случи".

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички