Босът на Фиорентина: Има голям шанс сезонът да не продължи

Босът на Фиорентина: Има голям шанс сезонът да не продължи

Президентът на Фиорентина Роко Комисо не е твърде голям оптимист, че сезонът в Серия "А" може да бъде доигран. В момента той е стопиран заради разразилата се пандемия от коронавирус, която удари най-силно именно Италия. До края на кампанията трябва да се изиграят още 12 кръга, а не е ясно кога това ще може да се случи.

"В момента не можем да тренираме. Надявам се скоро да започнем, но пандемията все още не е отминала. Не гледаме много напред във времето, не знаем кога ще стигнем до точката без нови заразени. Надявам се вирусът да не се разпространи на Юг, където хората нямат същите ресурси, каквито има на Север. В момента гледаме малко по-позитивно, но не напълно: в Итали има хора, които са без работа, икономиката е разрушена", заяви Комисо.

"В момента всички сме обединени. Ювентус поде хубава инициатива. Ние сме стъпили на добра основа, но все още обмисляме как да помогнем на италианския футбол. Единственото хубаво на тази трагедия е, че ни сплоти. Фиорентина стана по-силен клуб от човешка гледна точка. Има голям шанс сезонът да не завърши. Не знам. Трябва да имаме едно наум, че може да не играем повече мачове през този сезон", допълни босът.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички