Неймар не е нарушавал карантината, просто я карал с приятели

Неймар не е нарушавал карантината, просто я карал с приятели

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар отрече да е нарушавал препоръките за социално дистанциране по време на престоя си в родната Бразилия.

Неймар публикува снимки в "Инстаграм", на които прави слънчеви бани и играе плажен фут-волей заедно с група приятели по време на паузата заради пандемията от коронавирус. 28-годишният нападател се оправда, че хората от снимките не са случайни, а са пътували с него от Париж с частен самолет и са под карантина заедно с него.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cansados porém felizes até o davizinho treinou hoje by: @gilcebola

Публикация, споделена от ene10ta Érre neymarjr (@neymarjr) на Мар 26, 2020 в 1:11 PDT

"На снимката Неймар е с хора, които са под карантина заедно с него. Тези хора пътуват с Неймар от Париж до Бразилия. Неймар ги покани да прекарат 14 дни с него, преди да отидат при семействата си", каза представител на футболиста пред "Глобо медия груп" в Бразилия.

В изявлението се казва още, че единственият външен посетител в групичката е бил синът на Неймар - Дави Лука, като нападателят избягва срещи с останалите си роднини, включително майка, баба и сестра. "Къщата, в която играчът е под карантина е напълно изолирана и му дава спокойствие да продължи да тренира. Той очаква с нетърпение края на този тъжен период за човечеството и завръщането към нормално дейност", добави говорителят на Неймар.

Още от Футбол свят

Виж всички