Крака №1 в тениса измислиха правила за тенис чрез кабриолет

Крака №1 в тениса измислиха правила за тенис чрез кабриолет

Носителката на седем титли в турнирите на WTA Даниела Хантухова измисли нови правила в тениса, като замести мрежата с… кабриолет. Бившата словашка състезателка, която е известна като “Най-дългите крака в тениса” публикува забавно клипче в “Инстаграм”.

“Играчът не може да докосва автомобила нито с тялото си, нито с ракетата, атаките трябва да минават само отгоре, така че не удряйте топката в партньора си, моля! Ако ударите колата при шанс за точка на противника ви или паднете в колата, две точки за другия играч. Играчът има право само на един сервис, а мачът се състои от пет сета, всеки от които продължава до 11 точки. Шесто правило - остани си у дома!”, разясни правилата Хантухова.

Припомняме, че заради пандемията от коронавирус всички тенис турнири бяха отменени до втората половина на юни. Първият случай на зараза с COVID-19 беше регистриран в Китай в края на миналата година. По последни данни, от вируса за заразени над 600 000 души по целия свят, а жертвите са вече над 30 000. За излекувани се смятат над 140 000 души.

Още от Булевард

Виж всички