Топ играчът на FIFA 20 Сезер Сабриев: Заплатите на геймърите са като в "А" група

Топ играчът на FIFA 20 Сезер Сабриев: Заплатите на геймърите са като в "А" група
Българин в топ 100 на FIFA 20 за седмицата
Българин в топ 100 на FIFA 20 за седмицата

Сезер "Sanchez" Сабриев е сред най-големите български играч на FIFA. Талантът от Русе се включи в уникалния благотворителен онлайн турнир "Ултимейт Каран-тийм" с екипа на неговия турски клуб Истанбул Башакшехир.
Българин се класира на четвъртфинал на големия благотворителен турнир по FIFA 20 "Този турнир не е толкова състезателен, както са останалите. Най-важна е благотворителността, както и да се забавляваме. Има доста топ играчи. Това е една добра тренировка и шанс да представиш своя клуб. Всеки мач се забелязва и успехите се записват на името ти", започна той.
"Не е много по-различно от истинския футбол. Има си хора, с които да се съветваш, когато предприемаш стъпки в кариерата. Моят баща ми помага с трансферите. Обсъждаме дали даден отбор ще е удачен за мен. Клубовете се свързват с теб, предлагат ти условия. Ако си съгласен, ги приемаш. Отиваш при тях, виждате се на живо, говорите и подписвате договор. Когато започнеш в началото, нямаш заплата. След като навлезеш по-навътре, започваш да получаваш. В момента парите са колкото заплатите в последните отбори от "А" група. Не е толкова лошо за състезател, който не е пробил на най-високото ниво", разкри Сабриев.

Източник: bgdnes.bg

Още от eSports

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти