Муту: Бобо Виери ми забрани да използвам паркинга на Интер

Муту: Бобо Виери ми забрани да използвам паркинга на Интер

Скандалният бивш нападател Адриан Муту разказа две любопитни случки от 6-месечния си престоя в Интер отпреди цели 20 години.

"Пристигнах в Интер през декември, бях на около 20 години. Там бяха Роналдо, Баджо, Саморано, Санети, Рекоба, Панучи, Виери, Перуци, Блан, Ди Биаджо, Зеедорф, Кордоба, като всички те бяха мои идоли. Споделях съблекалнята с тях. Възхищавах им се и ги ценях. Веднъж спечелихме дузпа на тренировъчен мач. Бях в отбор с Баджо и го помолих да я изпълня. Прехвърлих Перуци и нацелих напречната греда. В този момент "мечката" Перуци стана и започна да ме гони. Трябваше да тичам до третото игрище и не се върнах, докато не се уверих, че вече го няма.

След известно време от Интер ми дадоха кола. Бях на магистрала и чух как Бобо Виери идва отзад. Той имаше Ферари. Погледна ме, изсмя се и отпраши. Пристигнах в "Пинетина" (клубната база - б.р.) 15 минути по-късно. Исках да паркирам, но той ми каза, че там можеш да оставиш само Ферари или Ламборгини. Трябваше да отида до третия паркинг, като извървях целия път обратно. Когато се прибрах вкъщи, се обадих на агента ми да го питам за първата ми заплата, тъй като там искаха само Ферари и Ламборгини", сподели Муту в разговор с фенове в Инстаграм.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички