Погба показа съвсем нова визия и обеща: Скоро ще се видим на терена

Погба показа съвсем нова визия и обеща: Скоро ще се видим на терена

Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба демонстрира напълно нова и неочаквана визия. Една от запазените марки на французина бяха нестандартните прически и странните цветове, в които боядисваше своята коса. Сега обаче халфът се появи с бръсната глава. 

Погба взе участие във видео на "Адидас" в социалните мрежи, посветено на това какво могат да правят хората, докато стоят затворени по домовете си. 

"Това е Пол Погба, известен още като La Pioche. Аз съм в PP Arena. Тук прекарвам по-голямата част от времето си, докато съм затворен у дома. Аз съм с малкия си син. Играем футбол, шегуваме се. Дриблирам покрай него, докато той порасне и започне да прави същото с мен. Можете да правите такива неща, ако имате градина. Но дори в по-малък апартамент, можете да играете с топка от пяна, както правехме ние преди време. Играем, чупим, след което казваме "съжалявам" на родителите си и продължаваме. Шегувам се! Ще се видим скоро на терена. Не този тук, а на големия. Остането си у дома, ОК?", заяви Погба в своята част от клипчето. 

Следвай ни:

Още от Булевард

Виж всички