Гледай на живо

Евро 2020: Австрия - Северна Македония 1:1 /почивка/

Рамос потвърди: Целият отбор се включи в помощта

Рамос потвърди: Целият отбор се включи в помощта

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос потвърди информацията, че отборът се е включил с дарение в борбата с пандемията от коронавирус.

Реал Мадрид е помогнал с "голямо дарение" на Мадрид
Реал Мадрид е помогнал с "голямо дарение" на Мадрид

"Аз съм посланик на УНИЦЕФ и чрез тях направихме нещо, за да помогнем. Там са се посветили на това да снабдяват болниците със санитарни материали, като те ще пристигнат в петък. Ние направихме важно дарение, като всичките ми съотборници и клубът се включиха в това начинание. Всички трябва да помагаме. Още от първия ден Реал прие ситуацията много сериозно и бяхме изпратени по домовете си, за да сме под карантина. След това ни изпратиха упражнения, диета и програма за почивка. Футболът е от второстепенно значение и за момента не е важно кога ще се върнем към мачовете.

Децата ми малко ни подлудяват, когато трябва да си лягат. Големия ми син, Серхио, го подготвяме и му разказваме какво е положението в Испания заради коронавируса, тъй като в началото това изглеждаше малко като ваканция. Леко се наруши обичайната рутина, спаха при нас в леглото...Но сега постепенно им показваме какво се случва. Трябва да запазим вътрешно спокойствие в тази ситуация. Нуждите като това бременна жена да роди ще се запазят. На нея нищо няма да й липсва, тези специални грижи ще ги има. Трябва да гледаме на това с надежда", коментира Рамос пред El Hormiguero.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти