Талант на Черно море: Перде съм, не ми пука

Талант на Черно море: Перде съм, не ми пука

Той е на 19 години, но това не му пречи да е в мъжкия отбор на Черно море и да хване здраво шанса си, даден му от треньора Илиан Илиев. Денислав Ангелов направи и важна асистенция на Родриго за равенството 1-1 срещу Ботев. Нападателят е и младежки национал. Призна, че за първи път дава интервю:

“Благодаря на старши треньора Илиан Илиев, за това, че ми дава шансове за изява. Аз съм от Девня и пътувам за Повеляново, където си правя бяганията в това извънредно положение, а у дома правя допълнителни упражнения. 

Започнах да играя футбол в 4 клас. Първата ми позиция беше централен защитник. След това Деян Кателиев ме преквалифицира в нападател. Винаги ми е давал съвети. Много съм му благодарен. През 2016 година отидох в Лудогорец, където останах за около 7 месеца. След това същата година се присъединих към школата на Черно море с треньор Мартин Христов. Изключително съм му благодарен, че стигнах до тук. При мъжете срещам подкрепа от всички. Страхотен колектив сме.

Дали съм „перде”? Може да се каже. Не ми пука, да. Искам да се докажа, да победя. Мартин Христов винаги ме е карал да се боря до край, да пресирам. Да се влагам в тренировките. От малък си мечтая да играя в Черно море, да вкарам гол, да направя асистенция. Засега най-важният момент при мен е асистенцията, която направих срещу Ботев за гола на Родриго.

Смятам, че в младежкия национален отбор имаме шансове да вземем едно от първите 2 места в нашата евроквалификационна група. Имаме много талантливи момчета в гарнитурата до 21 години”, заяви Денис Ангелов, който в края призна, че симпатизира много на нападателя на Манчестър сити Кун Агуеро.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти