Усик: Когато почувствам, че не ми се тренира повече, ще помисля за кариера в…

Усик: Когато почувствам, че не ми се тренира повече, ще помисля за кариера в…

Бившият абсолютен световен шампион в полутежка категория Александър Усик, който за 23 май има насрочен мач с Дерек Чисора в тежка категория, заяви, че все още не мисли за край на спортната си кариера. По думите на украинеца, след по-долната категория той възнамерява да стане абсолютен световен шампион и в тежка категория.

“Обичам бокса и нямам нужда от много почивка. Имам жена и три деца. В живота ми има много неща, които ме държат активен и ми помагат да разпускам. Обичам да прекарвам време със семейството си, но може би по време на тренировъчен лагер се чувствам по-спокоем. Обичам Лондон и Великобритания. Най-много обичам родината си, а Великобритания е на второ място”, заяви Усик.

“Ще се боксирам, докато имам мотивация да се будя в 5 сутринта, за да тренирам и работя усърдно. Ако почувствам, че не искам да ставам от леглото, ще започна да мисля за напускане на бокса и кариера в Холивуд. Ще стана абсолютен световен шампион в две теглови категории. Имам мечта”, добави украинският боксьор.

Още от Бойни спортове

Виж всички