Гледай на живо

Ботев (Враца) нанесе втора поредна загуба на Левски и го прати на дъното в efbet Лига

Бербатов: Всички сме заедно в това предизвикателство

Бербатов: Всички сме заедно в това предизвикателство

Голмайстор номер 1 на България Димитър Бербатов сподели емоционално видео в социалните мрежи. В него той благодари на всички борещи се срещу коронавируса, призова за подкрепа, разбиране и спазване на правилата за овладяването на заразата.

"Намираме се в една безпрецедентна и кризна ситуация. Затова искам да използвам възможността да изкажа своята благодарност към всички медицински лица, към всички лекари, към всички медицински сестри, болници, към Националния оперативен щаб, към държавните ни институции и всички, които правят така, че да спрат разпространението на този вирус. Благодаря ви", започна изявлението си Бербо.

"Не мога да си представя през какво минавате - безсънните нощи, емоциите, усилията, труда, неприбирането вкъщи при семействата само за да се спре разпространението на този вирус. Най-малкото, което мога да направя и да кажа, е благодаря. Реших да направя лично финансово дарение към Българския лекарски съюз, с което да бъдат закупени консумативи, за да може лекарите, всички медицински работници, които са на първа линия, да бъдат защитени. Надявам се, че е и други българи ще последват моя пример. Кой колкото може и с колкото прецени, разбира се. Защото нека не забравяме нещо - всички сме заедно в това предизвикателство. Всички останали - нека си останем вкъщи", продължи бившият нападател на Манчестър Юнайтед.

Бербатов: Героите, които аплодираме, се нуждаят от нашата подкрепа (видео)
Бербатов: Героите, които аплодираме, се нуждаят от нашата подкрепа (видео)

Вижте цялото му изявление във вграденото видео.

Още от БГ Футбол

Виж всички