Бранител на Тотнъм определи липсата на общуване като основен проблем и помогна

Бранител на Тотнъм определи липсата на общуване като основен проблем и помогна

Централният защитник на Тотнъм Тоби Алдервейрелд обяви с видео в "Туитър", че ще дари няколко десетки таблети за хора, които се нуждаят, за да общуват по време на пандемията от коронавирус. Правителството на Англия призова хората да останат по домовете си и да напускат само при необходимост, за да се спре бързото разпространение на заразата на Острова, а в резултат на мярката много хора не могат да общуват с близките си.

"Надявам се всички да следват съветите на правителството, за да спрем разпространението на коронавируса.Вирусът създава много проблеми, а общуването е един от тях. Ако хората са болни, то те не могат да общуват с приятели или семейство. Планирам да купя десетки таблети, които да даря на болници и хосписи, за да могат хората да общуват с любимите си и своите приятели през този тежък период. В следващите дни и седмици ще опитам те да достигнат своето предназначение.", заявява белгийският бранител на "шпорите" в своето видео.

Самото видео е озаглавено от Алдервейрелд "Който може да помогне, моля да помогне! Заедно ще преминем през тези трудни по-силни от всякога. Пазете се".


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти