Кокала: Малко ми е странно без футбол, но няма как

Кокала: Малко ми е странно без футбол, но няма как
Левски предложи нов договор на Райнов
Левски предложи нов договор на Райнов

Бившият треньор на Левски Емил  Велев - Кокала говори по най-горещата тема в света в момента - пандемията от коронавирус. Последният наставник, извел "сините" до шампионската титла, призова за дисциплина и спаване на предписанията. Той скучае по футбола, но вярва, че нещата ще се нормализират.
"Малко ми е странно без футбол, но няма как. Трябва да се съобразяваме. Така или иначе предстои финална фаза на първенството. Надявам се да е скоро. Ще има известно закъснение, но нещата ще се нормализират. Предстоят и важни решения от УЕФА. Искрено се надявам хората да осъзнават сериозността на положенито. При мен всичко е нормално.

Аз и семейството ми спазваме предписанията и се надяваме да отмине, колкото се може по-бързо. Без дисциплина няма да стане. Виждаме колко е тежко в някои държави и какво става. Важно е да няма паника сред хората. Нормално  е всичко. Излизам по малко, като гледам максимално да се ограничавам.
Да нямам допир с хора. Нека всички спазваме предписанията и да си седим вкъщи. Да няма струпвания и напрежение", обобщи ситуацията Кокала.

Той анализира и положението в Левски.
"Какви подобрения...Факт е, че от началото на пролетния полусезон нямаме победа. Добре, че беше рулетката на дузпите с Лудогорец, за да продължим на полуфиналите. Но за купата още нищо не е приключило.

Чакаме много тежки мача с Локомотив Пловдив, а после и евентуален финал, цели три двубо. Още е доста далеч трофея. Иначе, браво за инициативата с билетите и на феновете, но положението е трудно", казва още Велев.

Още от БГ Футбол

Виж всички