Брадли Мазику отпадна от националния отбор на Конго

Брадли Мазику отпадна от националния отбор на Конго
Футболисти на Лудогорец и Берое ще играят за Конго
Футболисти на Лудогорец и Берое ще играят за Конго

Левият краен бранител на ЦСКА-София Брадли Мазику в крайна сметка отпадна от националния отбор на Конго. Най-вероятно играчът е взел решението съвместно с "червените", за да не рискува с дълго пътуване извън страната в условията на коронавируса, пише "Тема спорт".
Играч на ЦСКА-София получи повиквателна за Конго, но се чуди дали да приеме Мазику фигурираше в предварителния списък, но го нямаше в окончателния, който беше обявен вчера. Сред избраниците бяха останали играчите на Берое Гаюс Макута и на Лудогорец Мавис Чибота. Но предвид спряното първенство у нас и изобщо напрегнатата обстановка в световен план няма да е изненада, ако и те не пътуват.
Няма и гаранция, че международните двубои изобщо ще се проведат. Република Конго играе квалификации за Купата на африканските нации срещу Есватини (бивш Свазиленд) на 26 и 30 март.

Бранителят на ЦСКА-София Мазику не за първи път отказва на националния отбор. През миналата есен той пак имаше повиквателни, но тогава ги отхвърляше, за да се съсредоточи върху работата си на "Армията".

Още от БГ Футбол

Виж всички