Чеъл Сонен обвинява “разглезените фенове” за реакцията им по време на мача Адесаня - Ромеро

Чеъл Сонен обвинява “разглезените фенове” за реакцията им по време на мача Адесаня - Ромеро
Чеъл Сонен смята, че феновете на UFC са станали разглезени и това обяснява реакцията им по време на битката за шампионския пояс, която се разигра между Израел Адесаня и Йоел Ромеро.

“Ромеро срещу Адесаня” се състоя миналия уикенд и беше силно критикуван заради липсата на офанзивни действия от страна на двамата бойци. Адесаня успешно задържа златото чрез единодушно съдийско решение. В зависимост от това кого питате, вината тази среща да не се разгърне в пълния си зловещ потенциал, е или в Ромеро, или в Адесаня. Шампионът говореше, че ще завърши и дори ще пенсионира кубинския боец. Това не се случи. Ромеро пък не изигра ролята на претендент за титлата с особен устрем и жажда за победата. Чеъл Сонен, обаче, има различно мнение по въпроса.

Настоящият анализатор на ESPN и Bellator - Чаел Сонен никога не се е сдържал от различно мнение. От негова гледна точка феновете са разглезени и винаги очакват диви боеве, независимо от обстоятелствата.

„Като фенове на ММА, ние сме се разглезили повече отколкото можем да повярваме. Имаме удоволствието да гледаме боеве с много екшън, така че когато един от тях не е това, което очаквахме, не сме доволни. Но това съществува във всички спортове. Понякога се случват подобни неща.”

Сонен продължи и споделя, че не чувства битката между Израел Адесаня и Йоел Ромеро като индикация, че Адесаня ще продължи да има подобни изпълнения, които падат под очакванията на феновете. Всъщност Сонен смята, че сега има много по-голям шанс Пауло Коста да предостави на Адесаня по-тежко предизвикателство, което да принуди двамата участници да се бият по много по-атрактивен за феновете начин.

Вероятно Пауло Коста ще получи шанс да се бие с Адесания за пояса при 84-килограмовите състезатели. Дейна Уайт очаква потвърждение от лекарско лице относно това дали Коста е готов да се бие в организацията след скорошната операция на бицепса, която претърпя.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти