Галин Иванов: Очаква ни тежък мач срещу Унгария, имаме шансове да победим (видео)

Полузащитникът на Славия Галин Иванов гостува в студио "Дерби" където анализира представянето на "белите" от началото на годината и сподели каква е разликата между българския футбол и този в Унгария.
"Славия е единственият отбор, който не падна от Лудогорец и в двата мача. Славия се представи добре като гост и през първия полусезон, а сега се представяме добре и като домакин. Виждате, че нещата могат да се случват само с български футболисти. Петима юноши играят. Мисля, че това е пътят, който България трябва да следва. Трябва да се разчита повече на български футболисти. Славия показа, че се случват нещата".
17 Адвокатът на Левски Иво Ивков и звездата на Славия Галин Иванов в студио "Дерби"

"И Ботев имаха трима-четирима юноши и се представят добре. Няма какво да коментираме състоянието на терена в този мач. Спокойствие във футбола не може да има. Винаги има напрежение, но никой не ни е опрял ножа в гърлото. Президентът влезе в съблекалнята и каза да се забавляваме".

"В Унгария играят доста чужденци, но там те са по-качествени от чужденците, които идват в България. Местните футболисти играят в Бундеслигата, играят в Швейцария. Залагат повече на силов футбол, но мисля, че имаме качества да ги победим. Все пак играем и на наш терен. Ще бъде тежък мач. Просто трябва да излезем и да дадем всичко от себе си. Това са два мача, с които можем да отидем на Европейско първенство. Знам, че Унгария има добър колектив. Не мога да кажа дали нивото на тяхното първенство е по-високо, но терените им са по-добри. След мач в България излизаме като диви прасета. В Унгария имат добри бази и треньори. Терените са прекрасни за футбол".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти