Феро: Ще ни трябва време да интегрираме младите момчета

Наставникът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов остана доволен от играта на тима си въпреки днешното поражение с 1:2 от Славия.

75 Славия - Ботев (Пловдив)

"Отстъпихме с гол разлика. Не виждам друга разлика между двата отбора. Тежък терен. Допуснахме две центрирания от статично положение и неправилно напускане на зоната от наш играч. Не виждам да е имало други положения пред нашето наказателно поле. Добре се представихме с оглед ограничения ресурс. Контузията на Джонатан промени нагласата ни за мача. Доволен съм от момчетата. Играхме мъжки и равностойно на този терен. Младите играчи се представиха като останалите. Нашият приоритет е да спечелим възможно най-много точки в оставащите два мача и да се концентрираме в представянето си в плейофната фаза".

"Допуснахме да играем 120 минути срещу Ботев (Гълъбово), което нямаше как да не се отрази. Терзиев и Вутов влязоха в игра невъзстановени. Издържахме физически в мача. Виждате, че от мач на мач младите момчета не се различават по представяне от другите. Техният потенциал е още по-голям. Трябва им време и мачове. Ще ни трябва време да интегрираме младите момчета. Не можем да разделяме мачовете. На полуфиналите за Купата се класираха сериозни отбори, срещу които трябва да имаме боеспособен отбор".

Още от БГ Футбол

Виж всички