Бивша грация от ансамбъла скъса с човек на Любо Чука

Бивша грация от ансамбъла скъса с човек на Любо Чука

Дъщерята на Слави Бинев - бившата гимнастичка от ансамбъла Елена, се е разделила с гаджето. Ексграцията вече не е заедно с Алек Гълъбов, научи "България Днес".

Красавицата и рекламното лице на бившия ММА боец и бивш охранител на Христофорос Аманатидис-Таки - Любо Чука, изкараха по-малко от година. Двамата се появиха заедно за първи път на турнира "София Оупън" в "Арена Армеец" миналата година. Тогава те заеха места в ложите заедно с бившите колежки на Ели в ансамбъла, както и националките в индивидуалната надпревара. Ели не спираше да се киска до русолявия Гълъбов. Двамата се забавляваха да наблюдават тенис звездата Данаил Медведев, който спечели турнира.

След това двамата качваха общи снимки в профилите си в “Инстаграм”, на които позираха щастливи. Той бе до нея и когато официално обяви края на спортната си кариера заради поредната травма.

Каква е причината за раздялата им не е ясно, но от известно време двамата не са заедно. Нещо повече, слуховете в гимнастиката гласят, че Бинева вече има нов мъж до себе си. На този етап тя ревностно го крие и не желае да афишира връзката им. Вместо това акцентира на кариерата си в модата, която стартира след отказването си от гимнастиката.

Чаровната Елена вече засне няколко фотосесии за рекламни кампании. Изгря и в четири-пет списания.

За разлика от нея Гълъбов още не й е намерил заместничка. Младият модел се е посветил на работата. Той постоянно е в компанията на няколко свои приятели. Не спира да позира и с Любо Чука, който е сред най-близките му авери. От скоро Алек рекламира и новата линия на магазина на бившия ММА боец.

Още от Булевард

Виж всички